Trumpi Shop Breda

Naast natuurlijk onze tankmogelijkheden hebben we in onze shop nog veel meer voor uw gemak. Kom bijvoorbeeld ook binnen voor (h)eerlijke broodjes, lectuur, diverse auto-accessoires en de lekkerste koffie! 😀 Alles om snel weer met een prettig gevoel bij ons terug te komen.
Voor iedereen wel iets

Van eten tot entertainment

Kranten, lectuur, boeken, cd’s en beltegoed van alle providers zijn bij Trumpi verkrijgbaar. Neem gerust eens de tijd om rond te kijken bij onze cadeau artikelen, zonnebrillen, bloemen en planten, voor uzelf of om weg te geven. Lotto/Toto, Krasloten en Staatsloterijloten zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Specialiteiten in onze Foodshop

Broodjes v.d. Maand: Iedere maand een nieuw aanbieding van de lekkerste broodjes uit ons assortiment

Panini’s: Diverse smaken en toppings

Uitsmijter, Omelet en Oerfriet

Vers Brood en gebak van de warme Bakker.

Ambachtelijk gemaakt schepijs

Verse producten van Slagerij Kling, de Burcht Breda

Veel producten

Alles voor uw Auto

Natuurlijk hebben wij een zeer compleet assortiment met producten voor uw auto zoals screen-wash, autolampjes en luchtverfrissers in verschillende uitvoeringen en geuren. Bovendien hebben wij voor nagenoeg alle type auto’s de juiste olie van de beste kwaliteit. Onze medewerkers kunnen u precies vertellen welke olie geschikt is voor uw auto. Ook hebben we in ons assortiment een aantal accessoires om u zo veilig mogelijk op weg te helpen.
Altijd een vers bakkie

De lekkerste koffie

Nu als Served Koffie in een mooi kopje of als Take Away Self-Service voor onderweg. Contactloos betalen is mogelijk en wat het vooral lekker maakt zijn de verschillende smaakopties. Kies bijvoorbeeld uit Vanille, Cocos of Aardbei.

Zoveel om te proeven

Romig Italiaans Schepijs

24 verschillende smaken! Welke kom jij proberen?

Trumpi Breda levert ambachtelijk Italiaans schepijs, traditioneel bereid volgens eeuwenoud recept. Door het gebruik van verse en natuurlijke producten krijgt het Italiaanse schepijs de pure smaak zoals je die alleen proeft in Italië. Ons schepijs is gemaakt van melk en echt fruit. Op deze bereidingswijze is het ijs veel gezonder!