Autowasstraat Breda | Zwijnsbergenstraat

Uw auto wassen in Breda? Onze autowasstraat is dagelijks voor u open. Onze autowasstraat in Breda aan de Zwijnsbergenstraat is één van de meest complete wasstraat van Breda met vakkundig personeel!
Het beste voor uw auto

Bij de autowasstraat van Breda

Professionele apparatuur in combinatie met toegewijd personeel, welke uw auto eerst voorwast, zorgt altijd voor een super schoon resultaat. Bovendien krasvrij, omdat onze machines uitgerust zijn met Sensotex textielborstels. Daarnaast maken we gebruik van Rain-X waardoor de gehele auto beter en langdurig beschermt wordt. Uniek is ook ons gebruik van Osmose water voor vlekvrij naspoelen!

Let op: de maximale hoogte is 2,5m en de maximale breedte is 2,4m!

Doet u het liever zelf?

Handige Wasboxen

Onze locaties hebben speciaal ingerichte wasboxen waarbij u zelf uw auto kunt reinigen met de hogedrukspuit. Dit is ideaal voor hardnekkig vuil aan uw velgen, wielkasten en dorpels!

In iedere wasbox (4 stuks) hebben we 3 lansen. Deze zijn voor Schuim, een Borstel en een Hogedrukspuit.

Veel keuze, altijd goed!

Wasprogramma’s Van goed tot VIP

U heeft de keus uit wasprogramma´s vanaf 9 euro tot en met 16 euro voor ons VIP- programma. Hiervoor wordt uw auto niet alleen super gewassen, maar ook gepoetst naar hoogglans resultaat.

Nu ook GRATIS uw matten reinigen! U zult versteld staan van het resultaat.

Daarnaast om het wachten wat te verzachten krijgt u een gratis kopje verse koffie bij aankoop van een wasprogramma!

Openingstijden:

8:00 – 21:00 uur

Zo is het niet zo erg meer

Even de binnenkant Stofzuigen

Auto gewassen? Nu nog de binnenkant stofzuigen. Kies een van de tien stofzuigers, welke allen overdekt staan opgesteld. Koop een muntje aan de kassa voor 1 euro waarmee u maar liefst 5 minuten kunt stofzuigen.
Even wachten……

Dan maar met Koffie

Speciaal voor onze autowas klanten is er een wachtruimte waar u in alle rust kunt genieten van een gratis kopje koffie, thee of frisdrank. U heeft vanaf hier altijd zicht op uw auto, zodat u kunt zien wanneer uw auto klaar is en u kunt vertrekken.

Nog even uw schoenen poetsen? Ook dit kunt u volautomatisch doen terwijl u wacht

Auto wassen in Breda

Door de nieuwste en beste technieken te gebruiken wassen wij uw auto glanzend schoon en krasvrij. Afhankelijk van uw wasprogramma ondergaat uw auto een uitgebreide wasbeurt voor het schoonste eindresultaat. U hoeft zelf niets te doen en mag rustig in uw auto blijven zitten. Uw auto wassen bij de wasstraten van ESSO Trumpi Breda is dus altijd een relaxte bezigheid.

Voordelen Autowasstraat ESSO Trumpi Breda

  • Professionele medewerkers
  • Snelheid
  • Scherpe prijzen
  • Krasvrij wassen en een blinkend wasresultaat
  • Service en aandacht voor de klant van de wasstraat